Alla inlägg under maj 2007

Av Tussegumman - 12 maj 2007 07:57

Sonens studentplakat har kommit på posten endast pinnen får du fästa själv! Det är skönt att man inte behöver göra allt själv. Fint foto och fin text. Jag valde också en banderoll som man kan fästa på väggen över bordet där man ställer fram maten. Det kommer att bli väldigt fint. Jag minns att när min syster tog studenten 1985 så gjorde jag en studentplakat själv men vilket jobb med foton på båda sidorna och text samt köpte pinne till. Tid är också pengar!! Jag har tillräckligt med arbete framför mig ändå med mat och städning och få allt att vara klart trots att man är med själv.

Av Tussegumman - 7 maj 2007 20:09

I dag har varit en sådan dag då jag inte känner att jag fått gjort något utan bara påbörjat en massa saker utan att få något färdigt! Jag sov dåligt i natt och då kan jag inte fokusera och prioritera  rätt. Jag har sprungit som en skållad råtta hela dagen! Är otroligt frustrerad är det de här jag skall göra resten av mitt liv nej detta vill jag verkligen inte göra! Det är en sak när man gör de arbetsuppgifter som känns  meningsfulla, då känns det okey men som det är nu så kan de kvitta!! Träffade en arbetskollega som kommit tillbaka efter sin föräldraledighet, hon skall bara jobba några veckor till och sedan gå på sin föräldraledighet igen sen hoppas hon att inte få dagisplats alltför snart! En sak är säker varför vågar man inte testa något nytt varför sitter man fast i "jag vet vad jag har men inte vad jag får" Ibland är man bara så feg för förändringar så tristessen är bättre detta är ju inte klokt. Ursäkta nu kanske jag verkar negativ men det är jag inte vanligtvis utan tror på framtiden men jag vet att livet har mer att erbjuda än så!!

Av Tussegumman - 6 maj 2007 18:42

Jag har suttit hela helgen med mitt paper och skrivit och skrivit det blir hur mycket som helst och sedan måste man korta ner vissa delar. Jag har lite grann kvar när det gäller litteraturen och försättsblad. Vi fick sitta med detta en dag på jobbet, men inte hemma sa chefen när vi tog upp att detta har tagit mycket av vår fritid, då det är arbetsrelaterat. Vi kunde sitta med detta på arbetstid om arbetet tillåter det m a o så finns det ingen möjlighet att göra detta på arbetstid det låter bara fint. Ja Ja nu är det klart iallafall och skall skickas iväg på torsdag. Det har varit så mycket måsten varje helg nu och jag och min äldste son konstaterade att det bara är en månad kvar till studenten. Men nu har jag bara en sak att koncentrera mig på det skall bli skönt. Det här har varit så otroligt splittrande. Jag behöver sätta mig med en inköpslista så att få lite struktur och koll på läget. Jag hade tänkt att jag skulle ha sill och färskpotatis och gräddfil och gräslök och en jordgubbstårta till efterrätt det blir nog perfekt då vi har folk som kommer en bit ifrån så behöver de lite mer ätbart. Vi skall fira honom vid skolan kl 13.00 då är utsläppet och han kommer att släppas ut bland det första. Det gäller att ha plakatet färdigt och fixa kameran så att batterierna är nyladdade. Ja för här skall fotograferas och förevigas. Sedan har jag tänkt att duka långbord med pappersdukar i gult och blått och sätta upp gula och blå ballonger det kommer att bli väldigt fint. Detta skall stå klart dagen innan så det bara är finputsningen samma dag! Lite fina flaggor skall också ställas på borden och gula och blå sevetter och matchande ljus. Jag lovar att lägga ut hur dukningen ser ut när denna dagen varit!  

Presentation

Omröstning

Vad är viktigast för dig, för att du skall kunna stressa av!
 Promenader
 stavgång
 simning
 massage
 meditation
 reflektion
 styrketräning
 spinning
 motionsträning
 Böcker
 musik
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards