Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av Tussegumman - 7 augusti 2007 19:38

Helt slut efter en lång dag! Det har gått i ett sedan jag  satte mig på bussen kl 07.00 i morse. Jag kom hem 19.00 då jag gjorde ett ärende i stan innan. Det är detta när man knappt hinner att dra efter andan och så här bara efter två dagar! Jag måste på något sätt bromsa och sträcka i min kalender! Så här vill jag verkligen inte ha det! Vi talade hypotetiskt på jobbet om hur vi skulle göra om vi vann pengar och skulle bli självförsörjande. En del sa att de skulle säga upp sig på momangen en del skulle ta en paus och bara tänka  andra kunde inte tänka sig att sluta arbeta då den sociala biten är så viktig. När frågan kom till mig så sa jag att jag skulle vilja ha ett friår och fundera på vad jag egentligen vill. Jag tillhör dom som sökte friår men som inte fick då borgarna tog bort det! Men hade jag haft chans så hade jag gjort det direkt. Tänk att bara få göra något som är lustfyllt utan hela tiden vara orolig för att man skall försörja familjen och att inte pengarna räcker till mat och amorteringar på hus mm

Av Tussegumman - 7 augusti 2007 06:18

Jag sitter här med min kopp kaffe och ostsmörgås och försöker vakna och känner att denna stund på morgonen inte får bli för stressad. Jag skall ta bussen vid vägen 07.00 sedan har jag en timmes åkande till jobbet.

Jag hoppas denna dagen blir bra och att man orkar ta sig igenom den! Det är så mycket som startar igång nu min man skall på tjänsteresa idag andra dagen efter semestern lite hejdlöst tycker jag. Ungdomarna känner att nu börjar skolan närma sig och de börjar ställa in sig för att att sommarlovet snart är slut och får lite småpanik över detta! Vi satt en stund i går och gjorde lite planering och september månad är otroligt inbokad med födelsedagar jobb tjänsteresor, kickoffer mm. Nu måste vi få ihop vårat liv känner jag!

Presentation

Omröstning

Vad är viktigast för dig, för att du skall kunna stressa av!
 Promenader
 stavgång
 simning
 massage
 meditation
 reflektion
 styrketräning
 spinning
 motionsträning
 Böcker
 musik
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards